Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

De topligging aan zee

Met enige fierheid kunnen wij u het derde TOP project van Burco Coast voorstellen die heden kan aangekocht worden. Het betreft de residentie "Baelskaai 25" gelegen aan de Hendrik Baelskaai te Oostende.

Dit derde unieke project bestaan uit 14 verdiepingen zal een blijvende indruk nalaten generaties ver. Dit project behoort tot het totale Baelskaai project met een park gedeelte van maar liefst 1,2ha.

De residentie "Baelskaai 25" geeft u nog de mogelijkheid te investeren, verblijven of te resideren op deze toplocatie voor ieders budget in een uiterst luxueuze residentie met een enorme keuze in afwerking en indeling.

Reeds vanaf 169.000 euro kan u instappen in een unieke ontwikkeling.

Deze residentie heeft voornamelijk één en twee slaapkamer appartementen met ruime inpandige terrassen vanwaaruit u kan genieten van uitzichten over het water van de kade, de vismijn, de stad Oostende, de zee, de duinen en/of het unieke park die zal gerealiseerd worden. De architectuur is tijdloos met veel charme en klasse.

Graag ontvangen wij u op de Baelskaai waar wij u vanuit verschillende verdiepingen de uitzichten van deze unieke ligging aan zee kunnen tonen.

Voor alle info en afspraak ter plaatse 0475/24.59.79, Van Keymolen Lodewijk voor Burco Coast.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven

Sluit menu Key Immo Consulting BVBA