U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

Hendrik Baelskaai 25 - 05.01

In navolging van het succes van de residenties "Baelskaai 20" en "Baelskaai 21" volgt onze derde residentie op de Hendrik Baelskaai te Oostende ontwikkeld door de kwaliteitspromotor "Burco Coast".

Baelskaai 25 zal met zijn 14 verdiepingen een trekpleister worden voor de gehele ontwikkeling. Het majestueuze gebouw zal opgetrokken worden in het duurzame travertijn, dezelfde post-industriële stijl als de vorige residenties wordt ook hier behouden. Door de hoogte heeft elke klant de mogelijkheid om het even welk uitzicht vrij te kiezen. Uitzicht over de stad Oostende, de zee of het groene park Central Park @Sea, alles is mogelijk.

U heeft de keuze uit 1/2 of 3 slaapkamer appartementen in deze luxueuze residentie en dit reeds vanaf 169.000 euro. Alle appartementen zijn ruim en beschikken over ruime terrassen.

Dit topappartement op de 5de verdieping gelegen aan de voorkant van de Hendrik Baelskaai geniet een prachtig uitzicht over de stad Oostende, zeezicht en ganse dag zon!

Indeling appartement (108m²): ruime hall, berging met wasplaats, apart toilet, 2 slaapkamer, 2 badkamers, open geïnstalleerde keuken met lichtrijke living met zeer ruim terras (20m²) met ZW oriëntatie!

Mogelijkheid tot aankoop van een berging en garagebox of parkeerplaats in het gebouw!

Dit coherente verhaal heeft als enorme voordeel dat men in een volledige nieuwe en bijzonder doordachte wereld binnenstapt met zeer veel oog voor detail en afwerking en een visie die de woonkwaliteit en zorg enkel ten goede komt.

Indien u kwaliteit met een visie aan zee zoekt is dit project er één om in uw prospectie map mee te nemen.

Om u ons nieuwe project grondig en correct weer te geven zijn wij steeds beschikbaar via 0475/24.59.79.
http://www.keyimmo.be/nieuwbouw/baelskaai-25-oostende/3333547


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Key Immo Consulting BVBA