U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

Prachtige 1 sl. kamer aan de Oosteroever te Oostende

Dit mooie en met smaak afgewerkte één slaapkamertype is het ideale verblijfsappartement aan zee en de stad Oostende.

Gelegen tussen de nieuwe ontwikkelingen in het totaalproject Oosteroever aan de Hendrik Baelskaai is de locatie uniek te noemen. Dit appartement ligt op de derde verdieping en heeft een bewoonbare oppervlakte tegen de 70m2 + een ruim terras van 6,5m2. Vanuit de living en uiteraard het terras heeft u open uitzichten over het water tot de stad Oostende aan de ene zijde en aan de andere kant het nieuwe ontwikkelde park die ongetwijfeld de meerwaarde geeft aan deze totale ontwikkeling.

Het appartement heeft een ruime inkomhall met een afzonderlijk toilet en grote berging (aansluitingen voorzien voor was en droogmachine). De living is zeer aangenaam en de keuken (volledig voorzien van alle nodige toestellen) werd opgebouwd met een eiland die deels gebruikt wordt als eetplaats van waaruit u mooie uitzichten geniet. De slaapkamer werd praktisch voorzien met een resum luxueuze ingemaakte kasten, naast de slaapkamer is de douchekamer die terug praktisch maar tevens zeer luxueus werd afgewerkt. Het appartement is in alle leefruimtes voorzien van een massieve kwaliteitsparket en is zo goed als nieuw.

Zoals gezegd ligt dit appartement midden in de totaalontwikkeling van de Oosteroever en is een bezoek aan dit mooie pand zéker aangewezen. De afwerking, architectuur, locatie en ruimtelijk gevoel maken van deze één slaapkamer de perfecte investing voor eigen gebruik en/of verhuur.

Mocht u dit pand wensen te bezoeken dan zijn wij steeds beschikbaar via mail of op 0475/24.59.79 (Van Keymolen Lodewijk).


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Key Immo Consulting BVBA