U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8420 Wenduine

Omschrijving

Nieuwbouw in het centrum van Wenduine

Heden bieden wij u een ruim 3 slaapkamerappartement aan met een zuid oriëntatie en open zichten over de markt van Wenduine.

Dit grote 100m2 appartement + terrassen aan de voor en de achterzijde is gelegen op de eerste verdieping in de residentie "de Jokke" pal in het centrum van Wenduine. Deze kleine residentie beschikt over slechts 8 appartementen elk met een berging op niveau -1 en inclusief fietsen staanplaatsen op het gelijkvloers. Afzonderlijk zijn er nog 3 staanplaatsen en één garagebox verkrijgbaar.

De bouwwerken van deze moderne maar tijdloze residentie zijn heden aangevat en de oplevering is voorzien tegen het voorjaar 2018. De keuzes van de materialen zijn vrij te kiezen en u wordt bijgestaan door een binnenhuisontwerpster die u begeleidt in elk detail van het bouwproces.

Dit appartement heeft een mooie gevelbreedte en door de oriëntatie kan men volop genieten van het terras en de ruime living en eetplaats de hele dag. De keuken is hyper geïnstalleerd en voorzien van een grote aanpalende berging waar alle nutsvoorzieningen aanwezig zijn. Verder zij er 3 slaapkamers en 2 badkamers (één badkamer en één douchekamer), de 3 slaapkamers komen uit op het terras aan de achterzijde.

De residentie "de Jokke" wordt hoogwaardig afgewerkt en u heeft de vrije keuze uit een luxueus lastenboek voor de inrichting van uw topappartement.

Mocht u verdere interesse hebben in dit mooie en welgelegen appartement dan zijn wij steeds beschikbaar via mail lodewijk@keyimmo.be of op 0475/24.59.79.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Key Immo Consulting BVBA