Helaas, dit pand is verkocht

8420 Wenduine

Perfect gelegen nieuwbouwapp te Wenduine

Dit prachtig twee slaapkamer nieuwbouwappartement is gelegen in de residentie "Notredame" die zal gebouwd worden aan de Kerkstraat 63 te Wenduine.

Deze nieuwbouwresidentie kenmerkt zich door haar mooie tijdloze gevel en een hoogwaardige afwerking. De residentie "Notredame" wordt gebouwd door de kwaliteitspromotor "JOKKEBROK" bvba die steeds bouwt op goede liggingen met een uitgesproken achitectuur die een meerwaarde is voor de omgeving.

Dit pand heeft de volgende indeling;
- inkomhall
- afzonderlijk toilet
- 1 grote slaapkamer met grote dressing of aanpasbaar naar 2 slaapkamers
- ruime badkamer
- open grote keuken met berging
- ruime living met eetplaats
- mooi terras en open uitzichten tot in Blankenberge

Het appartement wordt 'te koop' aangeboden, inclusief berging, voor 259.500 euro (met een grondwaarde van 74.400 euro en een constructiewaarde van 185.100 euro). Door het opgesplitste regime grond/constructie betaald de koper globaal minder aan kosten.

Voor verdere informatie gelieve contact op te nemen met Lodewijk Van Keymolen op 0475/24.59.79 of via lodewijk@keyimmo.be.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Key Immo Consulting BVBA