Helaas, dit pand is verkocht

8420 Wenduine

Sublieme duplex, centraal gelegen met open uitzichten

Deze mooie duplex met drie slaapkamers is gelegen in de nieuwbouwresidentie "Notredame" die gebouwd wordt aan de Kerkstraat 63 te Wenduine, een bijzondere ligging en pal in het centrum. Door deze unieke ligging heeft de residentie "Notredame" open uitzichten over Wenduine tot in Blankenberge, uniek.

De duplex is verdeeld over de 3de en 4de verdieping onder het type 04.01. De derde verdieping heeft een grote living met aanpalend een ruim terras aan de voorzijde van de residentie. In de hall is er een afzonderlijk toilet en aan de achterzijde is de grote open keuken met berging en een zeer ruime eetplaats die ook uitgeeft op een mooi terras achteraan.
De derde verdieping is een doorloper, dit betekend dat u lichtinval heeft aan zowel de voor als de achterzijde van het appartement. Dit is ten goede van de lichtinval en maakt dit appartement nog aangenamer om hierin te resideren of permanent te komen wonen.

Vanuit de derde verdieping gaat u met de trap naar de vierde verdieping waar er drie slaapkamers en twee badkamers (1 badkamer en 1 douchekamer) zijn gevestigd. Op de nachthall is er nog een afzonderlijk toilet.

De residentie "Notredame" wordt gebouwd door de kwaliteitsbouwer "Jokkebrok bvba" die enkel bouwt op goede liggingen, staat voor hoogwaardige afwerking en een strakke werfopvolging.

Mocht u verdere informatie wensen over deze unieke aanbieding dan zijn wij steeds beschikbaar via mail op lodewijk@keyimmo.be of op 0475/24.59.79. Lodewijk Van Keymolen.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Key Immo Consulting BVBA