U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8420 Wenduine

Omschrijving

Exclusief leefappartement van 146m2 en een terrasbreedte van 13m

In de nieuwbouwresidentie 'Kallista' stellen wij u graag dit prachtige leefappartement voor. Dit exclusieve nieuwbouwproject wordt opgericht aan de achterkant van de Zeedijk in Wenduine. Gelet op deze locatie zijn we in een mum van tijd aan het strand, bij het openbaar vervoer of bij allerlei andere faciliteiten. Zeer typerend voor het project is de strakke architectuur en een façade van maar liefst 13m wat zorgt voor een erg ruim terras.

Het appartement is gelegen op de derde verdieping en heeft een bewoonbare oppervlakte van 146m2. Vanuit de leefruimte en het prachtige terras kan je genieten van open zichten naar het centrum toe. Naast de leefruimte met volledig ingerichte keuken en terras beschikt het appartement nog over een inkomhal, een afzonderlijk toilet, drie ruime slaapkamers, een berging en twee badkamers.

Deze nieuwe luxe-appartementen worden verkocht op plan en zijn dus nog aanpasbaar qua indeling. Daarnaast is er op vlak van afwerking ook voldoende keuze binnen het hoogwaardige lastenboek. Naast de aankoop van het appartement is er ook een mogelijkheid om een staanplaats aan te kopen in de rotatieparking die zal worden ingericht op het gelijkvloers. Het project wordt verkocht onder het BTW-stelsel (opsplitsing grond- en constructiewaarde). Voor meer informatie contacteer Dries (0475 57 40 19 - dries@keyimmo.be) of Lodewijk (0475 24 59 79 - lodewijk@keyimmo.be).


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Key Immo Consulting BVBA