U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8380 Zeebrugge

Omschrijving

Nabij zee, zeer goed onderhouden ruime 2 slpk

Gelegen aan de achterzijde van de zeedijk heeft dit ruime twee slaapkamerappartement met groot terras en zon oriëntatie alle troeven in de hand om de meest kritische koper te overtuigen.

Dit appartement werd met smaak en kwaliteitsmaterialen afgewerkt waardoor het perfect, desgewenst, kan gebruikt worden als permanente woning. Daar dit pand gelegen is in een recente nieuwbouw heeft het alle troeven mee
van de laatste nieuwe isolatie en geluidsnormen.

Het appartement geniet de volgende indeling; aansluitend op de inkom hall vindt men een afzonderlijk toilet, een berging met CV ketel met aansluiting en afwatering voor de was en droogmachine, dressoir, twee slaapkamers waarvan nr. 1 voorzien is van een badkamer en nr. 2 een douchekamer. Beide slaapkamers hebben een terras die kan verbreedt worden indien de koper dit wenst aan te passen. De living en eetplaats zijn bijzonder groot en de open keuken is volledig geïnstalleerd. Het terras aan de voorzijde met een zuid oriëntatie is groot en heeft uitzonderlijk twee bergingen.

Dit appartement is vrij te bezichtigen na afspraak via 0475/24.59.79.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Key Immo Consulting BVBA