U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8380 Zeebrugge

Omschrijving

Perfect onderhouden 2 slk. aan jachthaven

Dit bijzonder goed onderhouden en zo goed als nieuwe 2 slaapkamerappartement is gelegen in de mooie en zeer recente residentie "New Large Park" aan de jachthaven van Zeebrugge.

Het appartement heeft een inkom hall uitkomend op de living met eetplaats en open keuken. Het terras aan de voorzijde is groot en heeft veel privacy. Verder heeft dit appartement een berging (voor wasmachine e.a.) en een afzonderlijk toilet.
De badkamer is luxueus en zo goed als nieuw. De beide slaapkamers hebben voldoende ruimte voor dubbele bedden en extra kasten, de slaapkamers hebben ook nog een terras die uitgeeft aan de achterzijde van het gebouw (niet ingesloten).
In de kelder is er nog een extra bergruimte inclusief de verkoopprijs.

Door de afwerking en het zeer goed onderhouden van de huidige eigenaar kan dit appartement doorgaan voor een nooit gebruikt pand en zal de nieuwe eigenaar een perfect onderhouden en zo goed als nieuwe pand zonder enige opmerkingen kunnen betrekken.

Als men de prijs, oppervlakte, afwerking en ligging in acht neemt is dit een onklopbaar pand die in de regio zijn gelijke niet kent. Een aanrader.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Key Immo Consulting BVBA