Helaas, dit pand is verkocht

8380 Zeebrugge

Exclusieve niewbouw aan de zeedijk

De bijzondere residentie "La Naturale" zal bebouwd worden in het najaar 2016 en opgeleverd worden tegen de zomer van 2017.

Deze residentie bestaat slechts uit 3 appartementen, één op de gelijkvloers (verkocht) één 1 slaapkamer type op de eerste verdieping en een duplex met twee slaapkamers op de eerste en tweede verdieping.

Hierbij stellen wij u het type 02 voor gelegen op de eerste verdieping van dit unieke project. Met een gevel breedte van bijna 10 meter en enorme glaspartijen is het uitzicht vanuit dit appartement adembenemend. Dit appartement beschikt over alle comfort en wordt enkel met luxueuze materialen afgewerkt waarin de koper alle keuze heeft om zijn/haar droom waar te maken.

De ligging van deze residentie, tussen zee/strand en het natuurgebied de 'fonteintjes', is zonder meer uitzonderlijk te noemen. Meer nog, in deze lijn is dit het enige nieuwbouw project met appartementen tussen een hele resem villa's.

Woorden schieten tekort om deze unieke aanbieding aan te prijzen, "La Naturale" spreekt voor zich.

Voor verdere inlichtingen zijn wij steeds beschikbaar via mail: lodewijk@keyimmo.be of op 0475/24.59.79.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven

Sluit menu Key Immo Consulting BVBA