U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8380 Zeebrugge

Omschrijving

Prachtig afgewerkt en welgelegen app aan jachthaven

Heden mogen wij u een bijzonder mooi en tot in het detail afgewerkt appartement voorstellen met een bewoonbare oppervlakte van 105m2 + terras gelegen op de vierde verdieping van de recente residentie "Fairy I" te Zeebrugge.

Dit pand werd met grote zorg afgewerkt en perfect onderhouden door de huidige eigenaar. Dit kan men terugvinden in de keuken die hyper geïnstalleerd is, de ingemaakte kasten in de beide slaapkamers en de ingemaakte kast (dressing) in de nacht hall. De badkamer is zeer ruim en voorzien van alle comfort en toebehoren.

Door de grote gevelbreedte en de vierde verdieping heeft dit appartement een riant uitzicht over Zeebrugge dorp, de achterhaven tot in Heist en verder. Dit geeft u een een divers uitzicht en zeer veel privacy. Er werd een terras voorzien over de gehele breedte van het appartement.

Desgewenst kan u in het gebouw een garagebox aankopen die heden geprijsd staat op 30.000 euro.

Dit appartement heeft;
- een grote living met eetplaats, veel lichtinval
- een open keuken met eiland en alle moderne voorzieningen
- een aangenaam terras
- twee slaapkamers met ingemaakte kasten
- ruime badkamer
- afzonderlijk toilet
- functionele berging (voorzien met aansluitingen voor was en droogkast)
- TOP afwerking

Elke plaats in dit appartement is ruim en doordacht, vanaf de inkom hall voelt u dat er nagedacht werd over het ruimtelijk gevoel wat de kwaliteit om te verblijven of resideren in dit appartement enkel ten goede komt.

Wij zijn 7/7 beschikbaar om u dit pand te laten bezoeken, dit kan steeds na afspraak via mail: lodewijk@keyimmo.be of op 0475/24.59.79.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Key Immo Consulting BVBA