U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8380 Zeebrugge

Omschrijving

Ruime 3 sl. kamer aan de Jachthaven

Dit grote drie slaapkamerappartement heeft een binnen gevelbreedte van + 8 meter, twee terrassen vooraan en één achteraan.
De open keuken sluit perfect aan op de ruime living en eetplaats. De nachthall geeft uit op het afzonderlijk toilet, drie slaapkamers, twee bergingen en een zeer ruime badkamer. Alle drie de slaapkamers geven uit op het terras achteraan en genieten de opgaande zon.

Vanuit de keuken, living en eetplaats heeft men open uitzichten over de inkom en de jachthaven zelf van Zeebrugge. Op de terrassen vooraan is er zon vanaf 13u30 tot de zonsondergang.

Dit appartement werd met grote zorg onderhouden door de huidige eigenaren en kan perfect gebruikt worden als een ruim tweede verblijf of permanente woning. Los van het feit dat dit altijd door de ligging en oppervlakte een zéér goede investering is.

Desgewenst kan u afzondelijk de box met nummer 4 aankopen met een vraagprijs van 35.000 euro.

Mocht u verdere informatie wensen of u wil dit pand vrijblijvend bezoeken dan kan dit steeds via 0475/24.59.79 of per mail, lodewijk@keyimmo.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Key Immo Consulting BVBA