Helaas, dit pand is verkocht

8380 Zeebrugge

The "Beach House"

Deze unieke kleinschalige residentie zal gebouwd worden op de zeedijk 30/31 te Zeebrugge en telt slechts 3 appartementen.

Wij bieden u de gelijkvloerse verdieping aan met een bewoonbare oppervlakte van 148m2 + terras en een tuingedeelte rondom het appartement. Dit unieke pand telt drie slaapkamers met drie badkamers een wordt hoogwaardig afgewerkt.

Door de unieke ligging, architectuur en de combinatie van ruimte, zeezicht en zon is dit appartement een uitzondering op de zeedijk aan onze Belgische kust. Het appartement wordt verkocht inclusief een garagebox en staanplaats die bereikbaar zijn via de inrit op de zeedijk.

Indien u verdere informatie wenst over dit pand zijn wij steeds beschikbaar via mail lodewijk@keyimmo.be of op 0475/24.59.79 (Lodewijk Van Keymolen).

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Key Immo Consulting BVBA