Helaas, dit pand is verkocht

8380 Zeebrugge

Omschrijving

The penthouse aan zee

Deze penthouse in de top residentie "Beach House" heeft met zijn gevelbreedte van 13 meter en grote terrassen alle troeven in handen om de meest veelzijdige penthouse koper te weten bekoren.

Dit unieke appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 126m2 + 56m2 terras (onderverdeeld in terras en/of groendak). Standaard is er een indeling met 2 slaapkamers en twee badkamers. De koper heeft altijd de mogelijkheid om voor de opbouw van het project de plannen en indeling te laten wijzigen en kan hier desgewenst worden bijgestaan door een binnenhuisontwerpster.

De penthouse wordt verkocht inclusief een garagebox en staanplaats in het gebouw met inrit langs de zeedijk.

Door de locatie, afwerking, architectuur en zeezicht met een deels zuid - west oriëntatie is dit appartement een topper aan zee, kortom uitzonderlijk vastgoed voor de Belgische kust.

Voor meer inlichtingen zijn wij steeds beschikbaar via t: 0475/24.59.79 of e-mail lodewijk@keyimmo.be, Lodewijk Van Keymolen.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Key Immo Consulting BVBA