U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8370 Blankenberge

Omschrijving

Prachtige nieuwbouw duplex op toplocatie in Blankenberge

De residentie "Maple Leaf" ligt pal in het centrum van Blankenberge rechtover het charmante Manitobaplein en in de aangename winkelstraat de Molenstraat op de nummers 7 - 9 waar voorheen de licht speciaalzaak "Fantasia" was gevestigd onder leiding van de zangeres Marva.

Een betere locatie voor uw woon, verblijfs- of investeringsappartement is er niet. Alle belangrijke plaatsen van Blankenberge zijn op wandelafstand bereikbaar. De markt, zeedijk, het strand, de Kerkstraat, de jachthaven, het treinstation enz... zijn allen dichtbij en toch is deze locatie bijzonder rustig.

De kwaliteit bouwheer Jokkebrok bv heeft ervoor gezorgd dat de residentie "Maple Leaf" alle troeven heeft om te voldoen aan de meest veeleisende koper. Op het niveau -1 zijn er een 25 tal staanplaatsen/garageboxen die afzonderlijk kunnen aangekocht worden, elk appartement heeft ook een berging inclusief de verkoopprijs.

Heden stellen wij u binnen dit project het type 0402 voor, deze twee slaapkamerduplex heeft een bewoonbare oppervlakte van 112m2 + 15m2 terras.

Vanuit deze prachtige duplex heeft u zowel voor als achteraan open uitzichten. Door de ruime oppervlakten (gevelbreedtes) en de bijhorende terrassen is het altijd aangenaam vertoeven op deze locatie.

De residentie "Maple Leaf" is een bijzonder mooi en tijdloos gebouw. De bouwheer voorziet een hoogwaardig lastenboek
zodoende elk appartement luxueus en naar eigen smaak kan ingericht en afgewerkt worden.

Voor verdere inlichtingen zijn wij steeds beschikbaar via 0475/24.59.79 of op lodewijk@keyimmo.be, Van Keymolen Lodewijk.Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Key Immo Consulting BVBA