U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8370 Blankenberge

Omschrijving

Penthouse met vergezichten in centrum Blankenberge

Vanuit deze prachtige duplex/penthouse heeft u zowel voor- als achteraan open uitzichten. Door de ruime oppervlaktes (gevelbreedtes) en de bijhorende terrassen is het altijd aangenaam vertoeven op deze locatie. Tevens zijn alle belangrijke plaatsen van Blankenberge op wandelafstand bereikbaar. De markt, de zeedijk, het strand, de Kerkstraat, de jachthaven, het treinstation enz... zijn allen dichtbij en toch is deze locatie bijzonder rustig.

De residentie "Maple Leaf" is een bijzonder mooi en tijdloos gebouw. De bouwheer voorziet een hoogwaardig lastenboek zodoende de penthouse luxueus en naar eigen smaak kan ingericht en afgewerkt worden. De penthouse/duplex beschikt over een ruime leefruimte met open keuken, berging, afzonderlijk toilet, mooie terrassen en twee slaapkamers met elks een eigen badkamer. Daarnaast is er een private kelder inbegrepen bij de aankoop van het appartement, is er een gemeenschappelijke fietsenberging en kan er een ondergrondse autostaanplaats worden aangekocht.

Mocht u verdere interesse hebben in dit nieuwbouwappartement gelieve contact op te nemen met Dries via 0475/57.40.19 of op dries@keyimmo.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Key Immo Consulting BVBA