U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8380 Zeebrugge

Omschrijving

Prachtig herenhuis te Zeebrugge

Deze bijzondere woning is gelegen in Zeebrugge dorp, centraal en toch rustig. Dit pand heeft alles voor een ieder die charme, historiek en karakter weet te appreciëren.

Door de ruimte en het volume heeft deze herenwoning bijzonder veel te bieden en kan dit pand voor verschillende doeleinden gebruikt worden. De weg naar een inrichting of herinrichting voor een vrij beroep, B&B, seizoensverhuur of het maken van een top woning ligt volledig open.

De kelder is ruim en beschikt over een afzonderlijke wijnkelder. In de woning is er een dubbele garage uitgevend op straat en eenmaal binnengereden kijkt men uit op de rustige tuin. En echte meerwaarde naar openheid toe.
De gelijkvloerse verdieping verbindt de hall met de living, eetplaats en de riante keuken. Boven zijn er minimaal 6 slaapkamers met 2 badkamers en nog een extra keuken, allen verdeeld over 2 verdiepingen. De slaapkamers zijn zo ruim dat deze desgewenst kunnen opgesplitst worden naar meerdere kamers.

Zoals het hoort bij een herenhuis zijn de plafonds hoog en is het gevoel van ruimte overal aanwezig.

De tuin spreekt voor zich en is een ongeziene meerwaarde in dit verhaal, de inrichting is tijdloos en men kan altijd genieten, wandelend of zittend, in deze groene oase. Achteraan de tuin is er nog een kleine afgesloten uitgang naar de achterliggende straat toe.

Tegen de achtergevel bevindt er zicht nog een klein charmant gebouw die kan ingericht worden naar eigen believen als bureel, werkkamer of zelf extra woonentiteit.

Enkel een bezoek kan u de grote waarde en troeven tonen van deze herenwoning. Dit is een zeer goede aanbieding.

Als u dit pand wenst te bezoeken kan dit steeds via 0475/24.59.79.Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Key Immo Consulting BVBA