U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8380 Zeebrugge

Omschrijving

Unieke penthouse aan jachthaven

In de statige en tijdloze residentie "New Large" gelegen aan de jachthaven bieden wij u een unieke penthouse aan gelegen op de 5de verdieping met open uitzichten zowel aan de voor als aan de achterzijde.

Zelden bestaat de mogelijkheid een penthouse aan te kopen in deze luxe residentie, de penthouse heeft tot op heden slechts één eigenaar gehad en bij het betreden van het appartement is het meteen duidelijk dat de huidige eigenaar dit unieke pand met grote zorg en oog voor detail heeft onderhouden en gaandeweg verbeterd.

De penthouse heeft de volgende indeling: een inkomhall (inkomdeur is stalen veiligheidsdeur), grote open keuken met eiland (hyper geëquipeerd), eethoek, zithoek, een berging (1) uitkomend in de leefruimte, hall met dressing gekoppeld aan de hoofdslaapkamer nummer 1 deze beschikt over de grote badkamer die uitgerust is met een toilet en ligbad, grote nachthall met toegang tot een tweede grote (2) bergruimte een afzonderlijk toilet en slaapkamers nummer 2 en 3. De slaapkamers 2 en 3 hebben beiden toegang tot een doucheruimte.

De keuken, zithoek/eethoek geven uit op een prachtig terras aan de voorzijde van 41m2 met uitzichten over de inkom van de jachthaven, de haven en zelfs de Zee. Deze zijde van het appartement heeft een zuid - west oriëntering.
De slaapkamers geven uit op het terras aan de achterzijde waar u de opgaande zon geniet tot ver in de namiddag, dit terras heeft een oppervlakte van 38m2. De beide terrassen bieden een grote meerwaarde voor het appartement en zijn bewoners. Zonnewering, vliegramen, stopcontacten en waterkranen werden zowel vooraan als achteraan de terrassen voorzien, allen van hoge kwaliteit.

Zoals u reeds op de foto's zal opmerken heeft dit appartement heel wat te bieden en werd er altijd gekozen voor hoogwaardige materialen die u kan terugvinden in een design chauffage, parketvloer en airco in de living, alle slaapkamers beschikken over airco een hoogwaardige eiken parketvloer en inmaakkasten (maatwerk). In de keuken, badkamers en gastentoilet werd er natuursteen voorzien.

De penthouse wordt verkocht inclusief een berging op niveau -1 (kelder), de koper van het appartement heeft de optie om tot drie garageboxen bij het appartement aan te kopen. Het betreft een grote box op het niveau -1 gelegen onder de residentie en twee boxen (één grote enkele box en één dubbele box voor twee wagens en zéér veel bergruimte) aan te kopen op de gelijkvloerse achteraan de residentie.

Mocht u ernstige interesse hebben in deze unieke aanbieding dan zijn wij steeds beschikbaar voor verdere informatie en een plaats bezoek via mail op jessie@keyimmo.be of 0032 495 122 592


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Key Immo Consulting BVBA