U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8420 Wenduine

Omschrijving

Unieke 3 sl. kamer met zicht op duinen en zee

Dit ruime drie slaapkamertype met een bewoonbare oppervlakte van 122m2 + 22m2 terras is gelegen in de luxueuze nieuwbouwresidentie "Oasis" gelegen aan de Jokstraat 37 te 8420 Wenduine (De Haan).

De residentie "Oasis" is een kleinschalige luxueuze nieuwbouwontwikkeling met slechts 6 appartementen, elk appartement heeft grote terrassen met zuid en zuid - west oriëntaties. De ligging is ronduit subliem te noemen daar men tegen de duinen en zee kan resideren en toch op een wandelafstand van het centrum ligt.

Het type 3.1 is gelegen op de hoek van de Leopold II laan en de Jokstraat te Wenduine, dit mooie appartement heeft de perfecte zon oriëntatie en zicht op de duinengordel en de zee tussen Wenduine en De Haan.
Op de gelijkvloerse voorziet men grote bergingen per appartement, een afzonderlijk afvallokaal en een gemeenschappelijke fietsenberging. Er worden 7 garageboxen gebouwd die allen toegankelijk zijn via de straat.

Dit unieke appartement heeft een toplocatie, afwerking en uitzichten in combinatie met een zuid - west geörientieerd terras.

Mocht u verdere informatie wensen over dit unieke project gelieve ons te contacteren via mail lodewijk@keyimmo.be of op 0475/24.59.79.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Key Immo Consulting BVBA