U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8380 Zeebrugge

Omschrijving

Ruim handelspand met mooi en groot appartement

Dit grote multi - functionele gebouw met een gevelbreedte van 18 meter is gelegen in de Heiststraat te Zeebrugge.

Het gelijkvloers bestaat uit een handelspand (werd verhuurd als kinderdagverblijf) met keuken en bergingen. Dit handelspand kan gebruikt worden als winkel, bureel met showroom e.a. De totale oppervlakte bedraagt een 300m2. Achteraan het handelspand is er nog een groot terras die vrij kan gebruikt worden. Kijkende naar het gebouw kan u via de linkerzijde de doorrit gebruiken (hoge doorrit, ideaal voor bestelwagen) om naar de achterliggende garages en loods te gaan.

Via de doorrit is er een afzonderlijke ingang naar het appartement op de eerste verdieping met inkom, grote living met eetplaats uitgevend op een mooie zon gerichte veranda. De keuken is ruim en werd kortelings volledig vernieuwd. Er zijn drie slaapkamers, één badkamer en een zonneterras. In het dak gebinte zijn er twee grote ruimtes die heden als berging/hobbykamer gebruikt worden maar gemakkelijk kunnen omgevormd worden naar 2 extra grote slaapkamers.

Dit handelspand met loods en appartement werden ten alle tijde bijzonder goed onderhouden door de huidige eigenaar en verkeren in perfecte staat. Dit pand in instap klaar.

Voor verdere informatie of bezoek zijn wij steeds beschikbaar via 0475/24.59.79.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Key Immo Consulting BVBA