U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8380 Zeebrugge

Omschrijving

Prachtige loftwoning

De verkoop van twee mooie loftwoningen gelegen aan de Brusselstraat te Zeebrugge is gestart.

De kwaliteitsbouwheer Hyboma biedt u twee loftwoningen aan met een hoge afwerkingsgraad die voldoet aan alle laatste normen met betrekking tot de hedendaagse isolatievoorwaarden en energie efficiëntie.

De beide woningen beschikken over alle troeven om aan uw wensen te voldoen. Elke woning heeft een staanplaats (geïntegreerd in de woning), een ruime inkom hall, berging met alle hedendaagse voorzieningen, een grote living, eetplaats met open keuken, afzonderlijk toilet, drie slaapkamers, een mooie badkamer met ligbad en inloopdouche. De living komt uit in een privatief tuingedeelte. De inkom hall, toilet, berging, eet en zitplaats hebben allen vloerverwarming.

Deze woningen liggen op slechts 100 meter van de zeedijk en het uitgestrekte strand van Zeebrugge. De Brusselstraat is een rustige straat en om de hoek ligt het Gerlacheplein die over voldoende parkeerplaatsen beschikt om uw bezoekers te dienen. De tram en de trein bevinden zich op wandelafstand en op 5 minuten bent u met de wagen in de jachthaven van Zeebrugge, Blankenberge op 10 minuten, Brugge en Knokke op 20 minuten .

Op ons bureel in de oude vismijn van Zeebrugge, Vismijnstraat 13, beschikken wij over alle architectuurplannen en het bijhorende lastenboek. Wij voorzien u graag van alle bijhorende informatie omtrent deze unieke aanbieding.

De start der werken is voorzien voor het najaar 2017, wees er dus snel bij.

U kan ons steeds bereiken via 0475/24.59.79 of op mail: lodewijk@keyimmo.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Key Immo Consulting BVBA