U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Omschrijving

Residentie "Oasis" te Wenduine

Deze bijzonder gelegen residentie heeft slechts 6 appartementen en 7 garageboxen in aanbieding.

Alle appartementen hebben minimaal een terras van 22m2 en allen zijn grote appartementen met woonoppervlakten van 80, 93, 103 en 122m2 + terrassen. Elk appartement heeft een zuid en of zuid-west oriëntatie waarbij elke living minimaal + 6 meter bedraagt tot zelfs bijna 10 meter. Dit is duidelijk een topinvestering met tijdloze architectuur en een zéér sterk lastenboek waaruit u een hoogwaardige afwerking kan kiezen.

De 6 appartementen worden alsvolgt gebouwd, 2 aan de zijde van de Jokstraat en 4 aan de zijde van de duinen. Elk appartement wordt verkocht inclusief een berging op de geliJkvloerse. Er wordt ook een grote fietsenberging en afvallokaal voorzien die uitkomt aan de straatzijde. Door een doordachte architectuur die tevens tijdloos, strak en helemaal zal opgaan in de omgeving kan u investeren in een uniek pand aan zee, centraal gelegen, zeer rustig en ruim naar kustnormen.

Kortom, in de residentie "Oasis" kan u langer verblijven of permanent komen wonen. Aan ruimte, zon, leefterrassen en grotere volumes geen gebrek en vanuit de 3de en 4de verdieping heeft u een mooie zeezicht langsheen de duinenrij van Wenduine.

Mocht u enige interesse hebben in deze zeldzame aanbieding, bel of mail gerust via 0475/24.59.79 of op lodewijk@keyimmo.be.


Model Type Opp. Tuin Slpk. Prijs  
1.2 Appartement 103 m² - 2 Verkocht Verkocht

Ligging

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Key Immo Consulting BVBA